Lidt info/hjælp til min hjemmside :-)

Vedr. dagens ret

Det er nu muligt at bestille dagens ret via hjemmesiden. Under menupunktet dagens ret, har man mulighed for at bestille ved at skrive antal ud for den eller de retter man ønsker, samt om man ønsker levering eller ej. Så udfylder man navn, adresse, tlf. nr. og mail, samt angiver at man ikke er en robot, hvorefter man klikker "send" Så får man en mail umiddelbart efter, med info om at man har bestilt, samt at bestillingen afventer accept. Så snart jeg har accepteret bestillingen, får man en ny mail med info om dette. Dog sidder jeg ikke ved min pc hele tiden, så der kan i nogle tilfælde gå lidt tid, inden man modtager acceptmail. HVIS nu noget går galt, og du IKKE modtager den/de 2 mail, så RING endelig ml. 12:00-12:30 og spørg :-)

Hjemmesiden er med en del automatik, så bestilling af dagens ret til samme dag, lukker kl. 12:00, så er man lidt sent på den, må man ringe eller sende en SMS, om det stadig er muligt at presse en portion ind :-) Ligeledes slettes uaktuelle dagens ret automatisk, således at man kun ser fra den aktuelle dato og frem. Og næste måneds menuplan vil kunne ses fra den 26. i måneden. Der er ikke længere en pdf fil med månedsmenuen, men man kan sagtens printe ud alligevel.

Alle andre menuer

Forretter, hovedretter med mere findes nu under menupunktet "Inspiration" hvor der er en drop Down menu. Vil man printe ud, kan man vælge bare at printe, og så få 9-10 sider med alle menuerne. Men ønsker man f.eks. kun at printe forretter, eller måske buffeter, så er hver kategori overskrift et link ( når man er på selve siden med f.eks. buffet) Måske skal man scrolle lidt op for at se kategori overskriften, da den kan være lidt skjult. Men klikker man på disse kategori overskrifter, så er det muligt kun at printe de menuer der findes under den kategori.

Jeg tror det var de væsentligste ændringer/nyheder på siden. Håber I vil tage godt i mod det.

Med venlig hilsen Maja Veje