Info

DEMENTI: Jeg har IKKE lukket min virksomhed (endnu) og jeg har IKKE solgt den, hverken til Stop 41 eller andre. Jeg ved ikke hvordan eller hvorfor rygtet er opstået (måske har jeg bare selv været for dårlig til at kommunikere ud?) Men min virksomhed er nemlig ikke til salg, heller ikke den dag jeg før eller siden stopper helt. Ind til videre har jeg blot skåret væsentligt ned.

Der kan derfor stadig bestilles smørrebrød & sandwich, bare man bestiller senest dagen før (Gerne tidligere om muligt) 

Og ja, jeg sælger ligeledes ud af noget af mit inventar (skåle, fade etc.) Kig endelig ind og se om der er noget I kan bruge. 10 % af dette salg donerer jeg til SMIL fonden som støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. Er I på Facebook kan nogle af tingene ses her https://www.facebook.com/profile.php?id=61553556476397

Information

Kunder er forskellige. Det er catering og diner transportable også.

Ring eller skriv, og lad os sammen finde en menu der passer til lige netop dine behov.

I modsætning til mange andre inden for branchen er jeg kun mig selv. Netop af den grund anstrenger jeg mig meget for at imødekomme de ønsker og forventninger mine kunder har, så både de og jeg får en god oplevelse. Efter en del år i branchen, og med forskellige (men heldigvis overvejende gode og positive) oplevelser og erfaringer i bagagen, har jeg derfor defineret hvilke muligheder man har, når man som kunde vælger at bestille sit arrangement hos mig, samt hvordan jeg plejer at gøre tingene, så kedelige misforståelser så vidt muligt undgås.

Betaling og Bestilling

Med mindre andet er aftalt i forvejen betales halvdelen af den samlede pris a conto senest 8 dage før levering. For bestillinger under 20 couverter betales det resterende beløb senest ved modtagelsen af maden. Ved bestillinger på 20+ couverter skal hele beløbet være mig i hænde senest 8 dage før levering.

Betaling modtages kontant, via bankoverførsel til min konto i Møns Bank, eller via MobilePay, eller Visa/Mastercard.

Sidste frist for ændringer, enten i antal eller menu, er 8 dage før levering. Afbud senere end 8 dage før, modregnes/refunderes ikke, da råvarer på dette tidspunkt er købt ind.

Afhentning eller levering

Hvad enten du selv henter eller ønsker levering vil alt være lige til at sætte på bordet. Kød vil være skåret ud og anrettet på/i fade, og alle lune/varme retter vil være pakket i varmekasser.

Det rengjorte service (fade, skåle, etc.) leveres tilbage i rengjort stand senest 8 dage efter levering. Er det ikke rengjort opkræves et gebyr på 500kr.