Nyheder

Kort, men fast åbningstid fra 8/1 24

Fra Mandag d. 8 Januar 2024 vil jeg holde fast åbent fra kl. 12:00-14:00 Mandag til Fredag. Det vil være muligt at købe smørrebrød/sandwich i begrænset omfang i dette tidsrum. Vil man være sikker på at kunne få et bestemt antal, vil det være en god ide at bestille senest dagen før :) 

Samtidig sættes prisen op til 25,00 for standard smørrebrød, og 40,00 for de store.

Info

DEMENTI: Jeg har IKKE lukket min virksomhed (endnu) og jeg har IKKE solgt den, hverken til Stop 41 eller andre. Jeg ved ikke hvordan eller hvorfor rygtet er opstået (måske har jeg bare selv været for dårlig til at kommunikere ud?) Men min virksomhed er nemlig ikke til salg, heller ikke den dag jeg før eller siden stopper helt. Ind til videre har jeg blot skåret væsentligt ned.

Der kan derfor stadig bestilles smørrebrød & sandwich, bare man bestiller senest dagen før (Gerne tidligere om muligt) 

Og ja, jeg sælger ligeledes ud af noget af mit inventar (skåle, fade etc.) Kig endelig ind og se om der er noget I kan bruge. 10 % af dette salg donerer jeg til SMIL fonden som støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. Er I på Facebook kan nogle af tingene ses her https://www.facebook.com/profile.php?id=61553556476397